Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

 

Toimitusehdot lyhyesti:


1. Emme toimita alle 14 €:n tiauksia. Alle 14 €:n tilaukset vain itse noudetuna myymälästämme. 

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Inkiväärikauppa.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse verkkokauppa (at) inkivaarikauppa.tai puhelimitse  050 382 5488 (ma-pe 10.30-18 la 11-16 ).

4. Inkivaarikauppa.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Inkivaarikauppa.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Inkivaarikauppa.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

5. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

 

Tarkemmat toimitusehdot:


1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 5 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 6,50 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,50 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

- Postin kotiinkuljetus, hinta 13,50 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 9,50 €

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 16,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

- Nouto myymälästä Raatihuoneenkatu 9, 13100 Hämeenlinna 0e

Valitse toimitustavaksi "nouto" kun haluat noutaa pakettisi myymälästämme Raatihuoneenkatu 9, 13100 Hämeenlinna, aukioloaikana ma-pe 10 - 18.30  la 11-16

- Ilmainen toimtus postin toimipisteille ja pakettiautomaateille sekä matkahuollon nouto- ja toimipisteille yli 80 € ostoksille.

3. Toimitusten paketointi

Paketoinnissa uudelleenkäytämme meille tulleita pakkausmateriaaleja, kuten pahvilaatikoita, pehmustemateriaaleja jne. Tästä syystä pakkausmateriaalit ja niiden ulkonäkö vaihtelee


4. Maksutavat

Maksunvälittäjänä toimii Klarna Bank AB. Maksutapoina toimivat Klarna lasku ja -osamaksu, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä verkkopankkimaksut. Tarkemmat ehdot löytyy Klarna.com.

5. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton sekä myyntikelpoinen pakkauksessaan.

Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa (at) inkivaarikauppa. Palautettavista paketeista emme hyvitä lähetyskuluja.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri, Raatihuoneenkatu 9, 13100 Hämeenlinna

Noutamatta jätetystä paketista veloitamme lähetyskulut 
Noutamatta jätetty paketti ei ole sama kuin palautus tai peruutus. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan alkuperäiselle maksutavalle. 
 

6. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kirjallisesti seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta sähköpostilla osoitteeseen: info@inkivaarikauppa.fi

 

7. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen verkkokauppa (at) inkivaarikauppa.fi tai soittamalla 050382 5488. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös verkkokauppa (at) inkivaarikauppa.fi  pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

8. Yhteystiedot

Luomu- ja herkkukauppa Inkivääri
Raatihuoneenkatu 9

13100 HÄMEENLINNA

puh. 050382 5488