Luomulaatuinen ume su -kastike umeboshi-aprikooseista! Archen Ume Su on hienostunut vegaaninen maustekastike. Maultaan japanilainen ume su on suolainen ja hienostuneen hapan. Ume su -kastike valmistetaan maitohappokäymisen avulla umeboshi-aprikooseista ja sitä voidaan käyttää etikan tapaan. Archen Ume Su antaa makua salaatinkastikkeisiin, levitteisiin ja kasvisruokiin.
Umeboshi-aprikoosit valmistetaan liottamalla kuivattuja aprikooseja etikan ja mausteiden seoksessa. Huomaathan, että ume su on hyvin suolaista, eikä ruokaan tarvitse näin ollen enää lisätä suolaa.
Umeboshi-aprikoosit valmistetaan liottamalla kuivattuja aprikooseja etikan ja mausteiden seoksessa. Huomaathan, että ume su on hyvin suolaista, eikä ruokaan tarvitse näin ollen enää lisätä suolaa.
Lisätietoja
Ainesosat: umeboshi-luumu* (Prunus mume) 74%, merisuola, shison lehdet* (Perilla frutescens). *=luomu
Alkuperämaa: Japani
Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 96 kJ / 23 kcal
Rasvaa <0,5 g
- josta tyydyttynyttä <0,1 g
Hiilihydraatteja 1,3 g
- joista sokereita 1,3 g
Proteiinia <0,5 g
Suolaa 26,0 g