TerraSanan luomulaatuinen shoyu on perinteisin japanilaisin menetelmin valmistettu mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista. Shoyun on annettu valmistusvaiheessa fermentoitua vähintään 12 kuukautta, jonka ansiosta sen uniikissa maussa maistuukin suolainen, hapan, makea, imelä ja umami. Käytä tuomaan lisämakua esimerkiksi misokeittoihin, nuudeliruokiin, wokkeihin tai kastikkeena sushin rinnalle.
Lisätietoja
Tiesitkö? TerraSanan shoyu-soijakastike on valmistettu Shodon saarella Japanissa, jossa sen valmistuksella on yli 400-vuotinen historia. 100-vuotta vanhoissa setripuuastioissa tapahtuva fermentointi- ja valmistusprosessi vaatii aikaa ja ammattitaitoa.

Ainesosat
Vesi, SOIJApapu*, VEHNÄ*, merisuola, koji. *Luomu

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 62 kcal / 264 kJ
Rasvaa 0,1 g
*Joista tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatteja 6,2 g
*Joista sokereita 0 g
Ravintokuitua 0,7 g
Proteiinia 8,8 g
Suola 12 g
Luomutunnus: NL-BIO-01

Valmistusmaa: Alankomaat
info
Valmistaja
hinta

5,90 €

Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu